Gezondheidsreset Maastricht en Valkenswaard

gezondheidsreset in Maastricht of Valkenswaard

De gezondheidsreset is een kuur, ontstaan met gezonde voeding als basis, voor een gezond lichaam en een gezond gewicht. Deze gezondheidsreset kuur is echter geen trend die over een tijdje weer verdwenen zal zijn. Vele mensen hebben hun gezonde gewicht of hun goede lichamelijke conditie te danken aan een gezondheidsreset kuur. Ook U kunt de gezondheidsreset gaan doen. U wordt volledig begeleid door ons Maastricht of Valkenswaard. We hebben de kuur ook zelf gedaan met enorm goede resultaten en hebben inmiddels al meer dan 500 mensen met veel succes begeleidt in deze kuur.

De gezondheidsreset die wij begeleiden in Maastricht en Valkenswaard, richt zich op de voedingswaarden van ons voedsel met als doel het ‘opnieuw afstellen’ (resetten) van je stofwisseling. Als je onvoldoende goede voedingsstoffen binnenkrijgt is het voor je lichaam onmogelijk om optimaal te functioneren. Onze huidige voeding is lang niet meer zo goed en gezond als vroeger, het bevat veel minder vitaminen maar ook minder andere belangrijke stoffen, met als resultaat dat de meeste mensen, in tegenstelling tot hun gevoel, niet zo gezond zijn als ze zelf denken.

Het is haast zeker dat ook U Uw gezondheid zou kunnen verbeteren. Veel mensen geven aan last van vage klachten te hebben zoals: vermoeidheid, vaak verkouden zijn, allergieën ontwikkelen of her en der wat pijn voelen. Dat zijn aanwijzingen van een minder goede gezondheid. Een gezondheidsreset kan er aan bijdragen dat deze gezondheidsklachten minder worden zodat U zichzelf weer optimaal gezond en fit voelt.

Meer weten over de gezondheidsreset via Praktijk Simone Peerdeman in Valkenswaard en Maastricht?

Bent U geïnteresseerd geraakt en wilt U graag weten of een gezondheidsreset bij ons in Valkenswaard of Maastricht ook iets voor U kan betekenen? Stuur dan even een mailtje via ingrid@praktijksimonepeerdeman.nl of bel 06 - 83 417 175of mail naar simone@praktijksimonepeerdeman.nl of bel 06 - 28 264 811