Shen Master Training Valkenswaard en Maastricht

shen master training, in Valkenswaard of Maastricht

De Shen Master training (SMT) is het gerechtvaardigde alternatief voor de studie Osteopathie. De SMT is een excellente training in multi dimensionale aanraking en waarneming. Het is een training voor professionele therapeuten die continue op zoek zijn naar verbetering en verfijning van hun aanraking en waarnemingsvermogen.

De SMT is een fantastische samenstelling van Shiatsu – The poetry of movement en van Osteopathie – 'The poetry of rhythms'.
Door samenvoeging van wijsheden vanuit het Oosten (shiatsu) en het Westen (osteopathie) krijgt de Shen Master trainee de gelegenheid aangeboden om haar bewustzijn en aanraking te ontwikkelen en verder te verfijnen.

Simone Peerdeman

Ik heb me van kinds af aan altijd afgevraagd waarom we als mens niet doorzichtig zijn. Het zou toch veel gemakkelijker zijn om een kijkje te kunnen nemen in het lichaam als er iets niet goed zit?

Deze vraag heeft er mede toe geleid dat ik in 2003 de opleiding osteopathie bij het Sutherland college in Amsterdam ben gestart. Echter heb ik door omstandigheden maar 1 jaar kunnen voltooien.
Zo kwam ik op de site van de Shen Master Academie, waar ik met al mijn ervaringen die ik tijdens mijn leven heb opgedaan, al het moois van shiatsu en osteopathie kan samenbrengen en waar ik de mogelijkheid heb om dit te trainen, waardoor automatisch datgene wat ik al weet, voel en waarneem, kan verbeteren, verfijnen en perfectioneren.

Shen Master Academie Switzerland
Jörg Schürpf (osteopaat, shiatsu therapeut en shin tai master)

Meer weten over de shen master training via Praktijk Simone Peerdeman in Valkenswaard en Maastricht?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag weten of een shen master training bij mij in Valkenswaard of Maastricht iets voor je is? Stuur me dan even een mailtje via simone@praktijksimonepeerdeman.nl of bel me op 06 - 28 264 811